St Jacobskerk
19-12-2018

Moya Brennan – The Voice of Clannad

Tijd 20:15  tot 22:00  / € 27,50

Moya Brennan – the voice of Clannad staat met haar getalenteerde band al voor het dertiende jaar op rij op het podium met haar betoverende show ‘An Irish Christmas’. Een hartverwarmende ervaring in de koude winterdagen. Er is eigenlijk geen betere stem om de magische wintersfeer en de geest van Kerstmis te vangen dan die van Moya Brennan. 19 december staat ze in de Sint Jacobskerk.

An Irish Christmas

Publiek mag zich tijdens ‘An Irish Christmas’ verheugen op een rijke selectie traditionele Ierse en Europese kerstliederen en carols, maar ook op pareltjes uit haar solo repertoire en haar tijd met Clannad. Zwijmel mee met ‘Carol of the bells’, ‘In the bleak midwinter’, ‘Noel’ en natuurlijk het betoverende in oud-Iers gezongen ‘Oíche Chiúin’, Stille nacht. Met Moya Brennan de kerstnacht in. Merry Christmas!

Moya Brennan staat voor velen nog altijd synoniem aan ‘the Voice of Clannad’. Ze heeft een stem met eeuwigheidswaarde. Het Clannad-avontuur van de Brennan family tilde vanaf 1970 de traditionele Ierse muziek naar een hoog internationaal level. Een stijl die de Ierse muziektraditie eert, maar tegelijk ook elementen van rock en new age heeft. Die typische Clannadstijl heeft leadzangeres Moya Brennan altijd vastgehouden, ook in haar solo carrière. Haar muzikale succes bezorgde haar de eervolle titel ‘The First Lady of Celtic Music’. 

Naam Moya Brennan – The Voice of Clannad
Datum 19-12-2018
Locatie St Jacobskerk
Starttijd 20:15
Eindtijd 22:00
Entree 27,50
TicketsKoop tickets