Warme Wintertent
27-12-2018

Gonnie en Gijsje

Tijd 11:00  tot 12:00  / € 5,00
Gonnie en Gijsje
Gonnie en Gijsje 1

27 december is Theaterdag voor het hele gezin. We beginnen om 11.00 uur met een voorstelling voor de allerkleinsten die voor papa’s, mama’s en opa’s en oma’s ook superleuk is: Gonnie en Gijsje. Grote kans dat je de verhalen van Gonnie en Gijsje al kent uit de prachtige prentenboeken van Olivier Dunrea.

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

Naam Gonnie en Gijsje
Datum 27-12-2018
Locatie Warme Wintertent
Starttijd 11:00
Eindtijd 12:00
Entree 5,00
TicketsKoop tickets

Voorstellingsduur: 40 minuten
Kaartverkoop: online en aan de deur
Deuren open: 10.30 uur (aanvang: 11.00 uur)
Entree € 5,-
Leeftijd: 2 t/m 5 jaar (leuk voor jong en oud)