Vlissingen Wonderstad is een initiatief van een club actieve mensen met een heel warm hart voor Vlissingen. Samen vinden we het belangrijk dat het in de feestelijkste maand van het jaar zindert en bruist in de binnenstad. En dat kunnen we niet alleen. Daarom willen we even een clubje superactieve horeca-ondernemers op het Bellamypark extra bedanken voor al hun steun. Daarmee zorgen ze dat er allerlei moois te beleven valt in Vlissingen in december. Dus: enorm bedankt Bar & Bistro Speyk, Café De Concurrent, Café-Restaurant Soif, Ristorante Pizzeria Lungo Mare, Stadscafé De Dighter en Tripel Blond. Zonder jullie geen Vlissingen Wonderstad!  

PS: ook als je geen horeca-ondernemer bent, kun je ons steunen als donateur of Vriend. Je kunt dat via onderstaande links al binnen vijf minuten regelen en… je helpt ons daar enorm mee!
word donateur 
word Vriend

Bedankt!